Share
Petrova: Mașină încărcată cu țigări oprită în trafic

Petrova: Mașină încărcată cu țigări oprită în trafic

Azi-dimineață, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 7.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Petrova, un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în România.

La volanul mașinii se afla un tânăr, cetățean român, de 27 de ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș.

În urma unui control efectuat asupra autoturismului, în portbagaj, au fost descoperite mai multe cartușe cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii cu țigări împreună cu șoferul, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii cartușelor, s-a stabilit că este vorba de 5.490 de pachete țigări cu timbru Duty-Free, în valoare de aproximativ 65.000 de lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 6.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu