Share
Percheziții domiciliare în Țicău: 25 de kilograme de articole pirotehnice au fost indisponibilizate de polițiști

Percheziții domiciliare în Țicău: 25 de kilograme de articole pirotehnice au fost indisponibilizate de polițiști

În cursul dimineții de 8 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din Ulmeni și ai Serviciului Criminalistic, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Țicău, emise de judecătoria Baia Mare.

În cadrul activităților efectuate a fost identificată și indisponibilizată cantitatea de aproximativ 25 de kilograme articole pirotehnice din categoriile P1, F2 și F3.

Față de două persoane de 27, respectiv 50 de ani, din Țicău, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani, fapte prev. de art. 37 lit. a și b din Legea nr. 126/1995-privind regimul materiilor explozive, republicată.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină,

Pe perioada de documentare a acțiunii s-a beneficiat de aportul B.A.I. Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu