Share
Numeroase incendii în județ în minivacanța de 1 Mai

Numeroase incendii în județ în minivacanța de 1 Mai

În perioada 28 aprilie – 2 mai, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 9 incendii.

Mai exact, vineri, 28 aprilie, la Moisei a fost semnalat un incendiu la acoperișul unei case. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Cicârlău, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri din lemn.

Salvatorii Sigheteni au intervenit în municipiul Sighetu Maramației pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și îmbrăcăminte.

La Bozânta, pompierii băimăreni au fost solicitați să lichideze un incendiu în urma căruia au ars circa 0,20 hectare de vegetație uscată.

Sâmbătă, 29 aprilie, la Sighet, pompierii din cadrul Detașamentului Sighet au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri de mase plastice și cauciuc.

Luni, 1 mai, la Copalnic, o șură a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 80 de metri pătrați de șura din lemn și 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn.

La Borșa, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție au intervenit pentru lichidarea a două incendii izbucnite la coșurile de fum. În urma incendiilor a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Marți, 2 mai, pompierii sigheteni au intervenit pe strada Valea Cufundoasa, unde a fost semnalat un incendiu la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

Pentru evitarea producerii unor incendii din cauza coșurilor de fum, pompierii maramureșeni vă reamintesc câteva reguli care trebuie respectate:
– nu utilizați coșurile de fum defecte;
– curățați coșurile de fum de minim două ori de an;
– izolați corespunzător coșurile de fum față de materialele combustibile din acoperiș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu