Share
Minor prins la volan în Baia Mare; Mașina nu era înmatriculată, iar numele montate pe ea erau atribuite unui alt vehicul

Minor prins la volan în Baia Mare; Mașina nu era înmatriculată, iar numele montate pe ea erau atribuite unui alt vehicul

În 29 ianuarie, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică băimăreni au oprit pentru control pe Valea Borcutului din municipiu un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din Baia Mare.

Bineînțeles că acesta nu deținea permis de conducere, iar autoturismul condus nu era înmatriculat. În plus, numerele de înmatriculare montate erau atribuite unui alt vehicul. A fost testat și alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În urma informațiilor colectate, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi luat autoturismul din curtea locuinței să se deplaseze până la magazin.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Aflați pe aceiași stradă, după puțin timp, polițiștii au procedat la oprirea unui alt autoturism, iar la volan a fost un alt bărbat de 58 de ani din Baia Mare. Fiindu-i solicitat să prezinte documentele personale și ale autovehiculului, bărbatul a relatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat. În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu