Share
Locuințe inundate în urma furtunilor, în Maramureș

Locuințe inundate în urma furtunilor, în Maramureș

Peste 20 de misiuni desfășurate de pompierii militari intr-o singură zi, cea de marți, 11 iunie.

În Baia Mare a plouat cât pentru o lună, peste 60 l/mp, conform informațiilor. Iar ca urmare, multe locuințe, magazine sau străzi au fost inundate.

”A fost din nou o zi cu multe intervenții pentru pompierii maramureșeni, printre care: asistență persoane, degajare animal din fântâna unei gospodării din Șomcuta Mare, lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Sighetu Marmației, misiune pirotehnică de ridicare a unui element de munitie neexplodată, în localitatea Borșa.

După amiază, în urma manifestarii condițiilor meteorologice extreme, am fost solicitați să intervenim în mai multe situații. Cele mai multe solicitări au presupus evacuarea apei care a inundat subsolurile clădirilor, garajelor sau curților. Pompierii Detașamentului Baia Mare au desfașurat misiuni de recunoaștere în zonele afectate, intervenind cu prioritate pentru evacuarea apei dintr-o locuință, din subsolurile instituțiilor publice și al caselor de locuit. S-a mai intervenit și pentru evacuarea apei din garaje, curți și degajarea unor arbori căzuți în timpul furtunii”, mai arată ISU Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu