Share
Inconștiență la volan. O tânără mămică, filmată conducând cu bebelușul în brațe

Inconștiență la volan. O tânără mămică, filmată conducând cu bebelușul în brațe

Imagini cu o mămică din Maramureș care și-a pus bebelușul la volan, în timp ce conducea, au devenit virale pe interent. Ea a fost filmată de către o persoană care stătea pe scaunul din dreapta, apoi imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz și femeia de 25 de ani a fost sancționată.

„Astăzi, 24 februarie, polițiștii din Borșa s-au sesizat în urma apariției în mediul on line, a unui clip video în care apare o conducătoare auto care conduce un autoturism, cu un bebeluș în brațe. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa”, transmite IPJ Maramureș.

„Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate. Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei. În cauză, urmează sa fie sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări”, mai arată IPJ Maramureș.

Foto: captură video vasiledale.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu