Share
În weekend: Multe incendii la coșurile de fum; Sfaturile preventive ale pompierilor

În weekend: Multe incendii la coșurile de fum; Sfaturile preventive ale pompierilor

În intervalul 27 – 30 ianuarie, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a șase incendii. Dintre acestea, cinci au fost semnalate la coșurile de fum ale unor locuințe din Borșa, Sighetu Marmației și Baia Sprie.

Din fericire, în urma incendiilor nu au rezultat victime, iar pagubele au fost minore arzând doar funinginea din interiorul coșului de fum.

În cazul incendiului din Baia Sprie au ars și circa 20 de metri pătrați de planșeu din lemn, aproximativ 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte electrocasnice.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit la Rozavlea, unde un incendiu a izbucnit la o locuință. Focul a distrus circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 15 metri pătrați de pod din lemn.

Pompierii le reamintesc tuturor cetățenilor măsurile de prevenire care trebuie respectate pentru a preveni incendiile cauzate de coșurile de fum: coșurile de fum trebuie reparate și verificate înainte de utilizare, izolați corespunzător coșurile de fum față de materialele combustibile din jur, coșurile de fum trebuie curățate de cel puțin două ori pe an.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu