Share
În toiul nopții: Doi tineri au intrat în casă peste locatari și le-au furat telefoanele și banii

În toiul nopții: Doi tineri au intrat în casă peste locatari și le-au furat telefoanele și banii

În noaptea de 13/14 noiembrie, în jurul orei 02.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 de o femeie din Moisei că în timp ce dormea în locuință împreună cu soțul ei peste ai au intrat două persoane mascate care i-au agresat și le-au sustras bunuri din locuință.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii Postului de Poliție Comunal Moisei și echipa operativă, care au constatat că cele seziate se confirmă.

Din primele cercetări efectuate reiese că făptuitorii ar fi imobilizat ambele persoane vătămate, l-ar fi lovit pe soțul apelantei cu o bâtă și, prin amenințare le-au sustras suma de 2.800 de euro si telefoanele mobile și au părăsit locuința. După plecarea celor doi, victimele au reușit să se dezlege și au coborât la cea mai apropiată casă pentru a alerta poliția.

În urma activităților de investigare desfășurate de către polițiștii din Moisei împreună cu colegii de la Vișeu de Sus, Compartimentului de Investigaţii Criminale și pe baza semnalmentelor oferite de victime, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate în decurs de doar câteva ore de la sesizare și prejudiciul a fost recuperat integral.

Este vorba despre doi tineri de 15 și 23 de ani, ambii din Moisei. Față de tânărul de 23 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu