Share
În doar câteva ore: Patru bărbați depistați la volan cu alcoolemie mare

În doar câteva ore: Patru bărbați depistați la volan cu alcoolemie mare

Ieri, 23 septembrie, polițiștii băimăreni au identificat circulând pe bulevardul Traian un autoturism, la volan aflându-se un bărbat de 49 de ani din municipiu. Testat cu aparatul etilotest de polițiști a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 1 Groși au identificat în localitatea Săcălășeni un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani din Baia Mare. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 3 Fărcașa au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Băsești. Întrucât acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, conducătorilor auto identificați le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Aseară, polițiștii din Baia Sprie au depistat în trafic un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani din oraș, care, la testarea cu aparatul etilotest, a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Centrul de Permanență Baia Sprie în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, conducătorul auto a refuzat. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu