Share
Cum au fost țepuite două femei din Maramureș; Făptașul a fost reținut pentru 24 de ore

Cum au fost țepuite două femei din Maramureș; Făptașul a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, 2 mai, în urma probatoriului administrat, polițiștii Secției 2 Poliție Bogdan Vodă au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 38 de ani din Sighetu Marmației sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și abuz de încredere.

Mai exact, la data de 24 aprilie, polițiștii au fost sesizați prin plângere, de o femeie de 72 de ani din Bogdan Vodă că în timp ce se afla în fața porții de acces în curte a fost abordată de un bărbat, care căuta o casă de vânzare în localitatea Bogdan Vodă.

Victima i-a relatat bărbatului că are și ea o casă de vânzare și au ajuns la un acord în schimbul unei sume de bani. Bărbatul a solicitat și a primit de la persoana vătămată suma de 4.000 lei, reprezentând taxa ce urmează a fi achitată către notar.

Persoanele în cauză s-au deplasat cu un taxi, pe raza municipiului Sighetu Marmației, pentru a încheia documentele în fața unui notar public, iar la un moment dat bărbatul a solicitat taximetristului să oprească, pentru a-și ridica documentele de la domiciliu și a plecat într-o zonă necunoscută fără să se mai întoarcă.

În data de 29 aprilie, bărbatul a fost identificat pe raza comunei Bogdan Vodă, iar în urma controlului corporal asupra acestuia a fost găsită suma de 3.071 lei, sumă ce a fost ridicată de polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în data de 29 aprilie bărbatul a indus în eroare o femeie din Ieud. I-a promis că îi donează material lemnos și o sobă confecționată din teracotă, solicitându-i pentru transport și obținerea documentației de transport aferentă materialului lemnos suma de 3000 lei pe care persoana vătămată a achitat-o.

În cauză, bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu