Share
Căutări disperate: O elevă a Colegiului „Eminescu” din Baia Mare este de negăsit de zile întregi

Căutări disperate: O elevă a Colegiului „Eminescu” din Baia Mare este de negăsit de zile întregi

Într-o perioadă extrem de agitată pentru Baia Mare, în municipiu s-a dat o nouă alertă. Este vorba despre dispariția unei tinere în vârstă de 18 ani, Carmen Tătăran, elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Primele semnale cu privire la dispariția lui Carmen s-au dat pe rețelele de socializare. Mai exact, a fost inițiat un apel în rândul internauților care pot oferi informații cu privire la locul în care s-ar afla adolescenta.

Carmen Tătăran este de loc din satul Pomi, județul Satu Mare, aflat la distanță foarte mică de orașul Seini, însă ea studiază la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare. Nu se mai știe nimic despre ea de joi, din jurul orei 16.00, atunci când a dispărut din zona locuinței în care stă în chirie.

DirectMM.ro a vorbit cu mama tinerei, care a relatat că nu are liniște până când își va găsi fiica. „Fetița mea a dispărut de joi, undeva de după amiază către seară. Știu asta pentru că am vorbit cu ea la telefon după ce s-a întors de la liceu. Ultima dată a fost văzută în zona străzii Vlad Țepeș, acolo locuiește” – a relatat mama lui Carmen.

Carmen are 1,60 înălțime aproximativă, are părul vopsit roșu aprins, ochii verzi-albăstrui și nu are buletinul de identitate asupra ei. La momentul dispariției, purta o geacă gri din material textil. Apare, adeseori, activă pe Internet, însă familia spune că nu este vorba despre Carmen, ci despre o prietenă a ei care are parola de acces pe profilul acesteia.

Conform informațiilor existente, garsoniera în care locuiește eleva de clasa a XII-a nu prezintă urme că cineva ar fi intrat prin efracție. Există mai multe ipoteze, care, în prezent, sunt cercetate de anchetatori, inclusiv cea că ar fi fost sechestrată.

Toți cei care dețin informații cu privire la locul în care se află Carmen sunt rugați să contacteze de urgență cea mai apropiată secție de poliție ori să sune imediat la 112. Polițiștii maramureșeni au fost deja sesizați și desfășoară cercetările necesare pentru a o găsi pe Carmen.

“Polițiștii maramureșeni desfășoară ample activități de investigare si căutare pentru găsirea unei tinere in vârstă de 18 ani, Tătăran Carmen-Andreea, reclamată dispărută de la domiciliul ei din Baia Mare. Semnalmente: înălțime aprox 1, 60 m, păr lung roșcat. La momentul dispariției era îmbrăcată cu o greacă gri și avea în picioare ghete negre cu talpă groasă. Persoanele care dețin informații despre tânara dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție” – a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu