Share
Cartușe pentru armă de vânătoare și dispozitiv tip amortizor au fost descoperite în mașina unui maramureșean

Cartușe pentru armă de vânătoare și dispozitiv tip amortizor au fost descoperite în mașina unui maramureșean

În 13 iulie, în jurul orei 18.45, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a oprit pentru control, în localitate, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România. Mașina era condusă de un maramureșean în vârstă de 23 de ani.

În urma efectuării unui control asupra autoturismului, într-o sacoșă aflată pe bancheta din spate au fost descoperite patru cutii care conțineau 78 de cartușe de vânătoare cu capsă nepercutată, calibru 30-06 mm, un dispozitiv tip amortizor cu diametrul de 14 mm (folosit pentru o armă de vânătoare) și un pat de armă de vânătoare confecționat artizanal.

Cel aflat la volanul mașinii a declarat că, de fapt, sacoșa nu îi aparține. Acesta a spus că a transportat o persoană din Baia Mare până într-o localitate apropiată și acea persoană și-ar fi lăsat bagajul în mașină. Polițiștii de frontieră maramureșeni au solicitat prezența colegilor din cadrul structurii Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase al IPJ Maramureș. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu