Share
Bărbat de cetățenie ucraineană bătut în Sighet; A fost confundat cu altcineva

Bărbat de cetățenie ucraineană bătut în Sighet; A fost confundat cu altcineva

Ieri, 27 ianuarie, la ora 20:04, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați prin 112 că un bărbat de cetățenie ucraineană a fost băgat cu forța într-un autoturism în fața unui imobil de pe bulevardul Independenței din municipiu.

Mai exact, în timp ce doi bărbați de 38, respectiv 39 de ani din Ucraina au ieșit din scara unui bloc în fața lor a oprit un autoturism din care au ieșit trei persoane.

Acestea le-au cerut bărbaților sa urce în autoturism, însă una din ele a refuzat, iar cealaltă a fost agresată fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat și cele trei persoane și s-au îndreptat spre strada Eroilor.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat victima în zona unui restaurant din municipiu în compania a doi prieteni.

Bărbatul a relatat faptul că a fost confundat cu o altă persoană și că nu dorește sa depună plângere împotriva persoanelor din autoturism sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum și a ocupanților acestuia și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Foto arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu