Share
Accidente în Sighetu Marmației și Cicârlău; Patru minori au suferit vătămări corporale

Accidente în Sighetu Marmației și Cicârlău; Patru minori au suferit vătămări corporale

Luni, 23 ianuarie, la ora 11.23, polițiștii sigheteni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Bogdan Vodă din municipiu.

Un bărbat de 55 de ani din Sighetu Marmației, aflat la volanul unei autoutilitare, având direcția de deplasare către strada Făget, a surprins și accidentat un minor de 12 ani din municipiu, angajat în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, în 22 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs la intersecția cu D.N. 1C.

Un bărbat de 50 de ani, din Cicârlău, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Pompelor din localitate, la intersecția cu D.N. 1C, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din direcția muncipiului Baia Mare înspre Satu Mare de un bărbat de 31 de ani din Satu Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 50 de ani și a trei pasageri de 6, 9 și 15 ani. Niciunul din cei mai menţionaţi nu au rămas internați sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu