Share
Accident de muncă mortal: Un bărbat din Dragomirești a fost lovit în zona capului de cupa unui excavator

Accident de muncă mortal: Un bărbat din Dragomirești a fost lovit în zona capului de cupa unui excavator

Ieri, 22 august, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin 112 că s-a produs un accident de muncă în extravilanul orașului Dragomirești.

Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani din oraș, angajat al unei firme, în timp ce efectua activități de amenajare a unui drum în extravilanul orașului, ar fi fost lovit în zona capului de cupa unui excavator, care s-ar fi desprins din cilindrul de susținere. Echipajele medicale aflate la fața locului au efectuat manevrele specifice de resuscitare, dar, din păcate, bărbatul a decedat.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

1 Comentariu în această postare

  1. Ar fi cazul sa luați masuri din timp nu după ca vai multe firme fac tot felul de timpeni își expun angajați la tot felul de riscuri și pina la urma mortul e vinovat

    Răspunde

Lasă un comentariu