Share
A avariat patru autoturisme, a aruncat bunuri de la geamul locuinței și a amenințat trecătorii

A avariat patru autoturisme, a aruncat bunuri de la geamul locuinței și a amenințat trecătorii

Ieri, 31 ianuarie, la ora 14.26, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați că un autoturism a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme pe strada 22 Decembrie din oraș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul care a produs accidentul rutier, însă conducătorul auto părăsise locul producerii accidentului. Au fost identificate patru autoturisme care au fost avariate de autoturismul condus de bărbat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat de 52 de ani, care nu deține permis de conducere și care a fost găsit de polițiști la domiciliu. Acesta a devenit recalcitrant, a refuzat sa deschidă ușa locuinței și, totodată, a aruncat diferite bunuri pe geam adresând amenințări trecătorilor.

Din cauză că bărbatul a devenit agresiv, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației în vederea internării.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu