Share
De Ziua Culturii Naționale, în Baia Mare: Acces gratuit la Muzeul de Istorie și Arheologie, respectiv la cel de Etnografie și Artă Populară

De Ziua Culturii Naționale, în Baia Mare: Acces gratuit la Muzeul de Istorie și Arheologie, respectiv la cel de Etnografie și Artă Populară

Vineri, 15 ianuarie, este Ziua Culturii Naționale. Cu acest prilej, instituțiile de cultură din Baia Mare vă invită să le treceți pragul, în unele putând intra gratuit.

„Pentru că ne dorim să valorificăm la maximum patrimoniu cultural mobil și istoria acestuia, ne-am gândit să vă informăm mai din timp că vineri, 15 ianuarie 2021, de Ziua Culturii Naționale, intrarea va fi liberă la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Vă așteptăm în număr cât mai mare! Accesul se va organiza respectând măsurile în vigoare de prevenire a infecției cu coronavirus. Program de vizitare începând cu ora 10:00 și până la ora 17:00, ultima intrare la 16:30”, precizează reprezentanții muzeului.

„Vineri, 15 ianuarie, vă invităm să-l (re)descoperim împreună pe Eminescu, prin ateliere de lectură, poezie și teatru, care se vor regăsi pe paginile noastre de Facebook și pe site-ul muzeului: www.etnografie-maramures.ro.În această zi specială, accesul publicului în expoziția permanentă va fi gratuit, cu respectarea normelor sanitare în vigoare”, anunță și cei de la Muzeul de Etnografie.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu