Share
S-a stins un fost jucător al Craiovei Maxima și al naționalei

S-a stins un fost jucător al Craiovei Maxima și al naționalei

Nicolae Tilihoi, fost fotbalist al Universității Craiova în perioada anilor ’70-’80, a decedat duminică, la vârsta de 61 de ani, au anunțat reprezentanții CS Universitatea Craiova, potrivit Agerpres.
„Ziua cea mai tristă. Astăzi, 25 martie 2018, fostul mare fotbalist al Universității Craiova Nicolae Tilihoi s-a stins din viață la 61 de ani. Nu te vom uita niciodată! Suntem profund îndurerați la aflarea acestei vești”, este anunțul postat pe site-ul CS Universitatea Craiova.

Potrivit sursei citate, Nae Tilihoi, originar din Brăila, a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în București și adus la Știința. „În alb-albastrul sfânt al oltenilor a evoluat în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ștefănescu în centrul liniei de apărare. A cucerit două trofee de campion și patru Cupe ale României. În divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de 7 ori. Are 36 de apariții în cupele europene și 10 în tricoul naționalei”, au mai scris reprezentanții CS Universitatea Craiova.

Nicolae Tilihoi suferea de o boală gravă.

Sursa foto: micapi.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu