Share
„Bucuria copiilor”: Concurs de săniuș în Ciolt; Vezi clasamentul câștigătorilor

„Bucuria copiilor”: Concurs de săniuș în Ciolt; Vezi clasamentul câștigătorilor

Zilele trecute, în Ciolt s-a desfășurat concursul de săniuș „Bucuria copiilor”, la care au participat peste 30 de copii pe mai multe categorii de vârstă.

„În 20 ianuarie 2021, Asociația Culturală „Cioltișorul” din satul Ciolt (oraș Șomcuta Mare), președinte Ioan Marchiș, a organizat pe derdelușul „La Tinu lui Cornel” din localitate, un inedit concurs de săniuș, denumit „Bucuria copiilor” – ediția 2021. La competiție au participat 35 copii, care au concurat la trei categorii de vârstă. Concursul s-a desfășurat în două manșe, făcându-se media la timpii obținuți” – se precizează pe pagina de facebook a localității.

În urma celor două manșe, clasamentul a fost următorul:

Categoria 5-7 ani
1.Ciolte David
2.Berar Eva
3.Tuns Nicola
4.Pop Beniamin

Categoria 8-10 ani
1.Rachiș Ionuț
2.Tîrle-Coste Dănuț
3.Dragoș Alexandru
4.Buhai Ianna
5.Ciolte Dănuț

Categoria 11-13 ani
1.Agoșton Alexandru
2.Drăguș Mihai
3.Dragoș Andrei
4.Agoșton Robert
5.Atyim Maria

Premiile au constat în diplome și medalii pentru primii cinci clasați, respectiv premii speciale de participare (diplome) și medalii pentru ceilalți copii. S-au acordat premii și pentru frățiorii mai mici prezenți la săniuș, respectiv: Ciolte Simina, Precup Lorena, Pop Daniel și Ciupa David.

Organizatorii au acordat și două premii speciale – Liei Ciolte, care s-a ocupat de amenajarea pârtiei și asigurarea de ceai cald tuturor copiilor și cofetăriei din Ciolt, administrată de Codruța Ilea, pentru că a asigurat copiilor gogoși calde și cornulețe.

Lasă un comentariu