Share
Va fi difuzat la TV filmul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului „Atelier”, care a avut loc la Teatrul Municipal Baia Mare 

Va fi difuzat la TV filmul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului „Atelier”, care a avut loc la Teatrul Municipal Baia Mare 

Miercuri, 6 octombrie, de la la 20.00, pe TVR3 va fi difuzat filmul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, care a avut loc în perioada 22 – 30 iunie 2021, la Teatrul Municipal Baia Mare. 

Sunteți invitați și dumneasvoastră să-l urmăriți.

„Cu mare bucurie, dorim să vă anunțăm că TVR3 va difuza, în exclusivitate, filmul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER, care a avut loc în perioada 22 – 30 iunie 2021, la Teatrul Municipal Baia Mare. Filmul cuprinde prezentarea spectacolelor invitate in festival, dar și a colocviilor, interviuri cu actori și regizori. Povestea ediției din acest an a fost filmată de către colegii noștri Liviu Popovici și Cristi Popovici.

Festivalul a fost organizat de către Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală ATELIER `92. Timp de nouă zile, ne-am bucurat alături de publicul nostru de spectacole din Franța, Belgia, Maroc, Ungaria şi România, colocvii, lansări de carte, conferințe, proiecții de filme, expoziții, concerte.

Vă invităm, cu mare drag, să-l urmăriți! Noi pregătim deja ediția de anul viitor!” – transmit cei de la Teatru.

Lasă un comentariu