Share
Expoziția „Maramureș: tradiții și povești” va fi expusă la Palatul Parlamentului din Cantabria

Expoziția „Maramureș: tradiții și povești” va fi expusă la Palatul Parlamentului din Cantabria

Cu ocazia Zilei Naționale a României și sărbătoririi a 140 de ani de relații diplomatice între România și Spania, începând cu data de 1 decembrie este organizată expoziția „Maramureș: tradiții și povești”, care va fi expusă la Palatul Parlamentului din Cantabria.

Structurată în două secțiuni, una fotografică și una etnografică, expoziția prezintă un univers rural autentic, fermecător pentru simplitatea și tradițiile sale.

Expoziția se poate vizita in perioada 1-10 decembrie, de luni până vineri, în intervalele orare 10:00 – 13:00 și 17:00-20:00, în Palatul Parlamentului (C/ Alta, 31-33 / 39008, Santander, Cantabria, España).

Inaugurarea expoziției va avea loc la data de 1 decembrie, ora 19:00. Intrarea este liberă, cu rezervare prealabilă solicitată la următoarea adresă de email: secretariado@cgrumaniabilbao.es.

Manifestarea e organizată de Ambasada României în Regatul Spaniei și Consulatul General al României la Bilbao, în parteneriat cu Parlamentul din Cantabria, Consiliul Județean Maramureș, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș și Consulatul onorific al României la Santander.

Lasă un comentariu