Share
Butoaieinox.ro a impresionat la Agromalim 2023 cu noua Magic Kukta

Butoaieinox.ro a impresionat la Agromalim 2023 cu noua Magic Kukta

În perioada 7-10 septembrie a avut loc la Arad cea de-a 33-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură și Industrie Alimentară Agromalim, un eveniment de referință pentru agricultura din România. Compania butoaieinox.ro a prezentat o gamă vastă de butoaie și cisterne din inox alimentar. În cadrul evenimentului, renumit pentru atragerea celor mai strălucitoare inovații în industria agricolă și alimentară, a avut loc o lansare spectaculoasă: produsul Magic Kukta.

Marian Condrat, manager butoaieinox.ro

Compania butoaieinox.ro, recunoscută pentru calitatea și inovația produselor sale, a captat privirile vizitatorilor și ale participanților cu acest nou și revoluționar produs. Magic Kukta este un dispozitiv multifuncțional care promite să facă viața bucătarilor mai ușoară și mai plină de savoare. În cadrul Târgului Agromalim 2023, compania butoaieinox.ro a oferit demonstrații live ale produsului Magic Kukta și a oferit, totodată, consultanță pentru vizitatori. Reacțiile au fost extrem de pozitive, cu mulți vizitatori impresionați de versatilitatea și ușurința de utilizare a acestui dispozitiv.

Produsul Magic Kukta de la butoaieinox.ro este cu siguranță o inovație care aduce o schimbare semnificativă în bucătărie, iar publicul prezent la Târgul Agromalim 2023 nu a putut să nu fie captivat de această ofertă. Cu promisiunea de a face gătitul mai simplu și mai delicios, Magic Kukta are toate șansele să devină un element de bază în bucătăriile din întreaga România și dincolo de granițele sale.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu