Share
Nu iese fum fără foc din primăria băimăreană

Nu iese fum fără foc din primăria băimăreană

Nu a ieșit fum fără foc de la primăria băimăreană. Fiindcă în această dimineață au ars cablurile electrice de la un tablou electric. Au intervenit două autospeciale ale pompierilor.

”La faţa locului, au venit două autospeciale şi un echipaj de prim ajutor, însă nu a fost necesară intervenţia celui din urmă. S-a intervenit cu stingătoarele, dar  nu cu apă. Au ars cablurile electrice din tabloul electric situat la intrarea în instituţie, în afara clădirii . La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj al Electrica. Acesta remediază situaţia” –  a detaliat Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Pe rețelele de socializare s-au făcut legături șugubețe cu conferința de ieri a primarului Băii Mari, în care acesta se referea la ultimul său dosar și, cu predilecție, la procurorul Ionuț Vasile (cel care a întocmit dosarul).  Comentarii de genul: ”S- a dat foc la dosare?” ● ”Sau la ceva țigări etnobotanice?” ● ”Ard dovezile că CC e nevinovat în noul dosar…”

Important e că incendiul de la primăria băimăreană nu a creat mare deranj angajaților, dincolo de spaimă și autoevacuare.

Foto: facebook/Robert Cotos

Publicat în:

Lasă un comentariu