Share
Slujba Paraclisului Maicii Domnului la Parohia Ortodoxă Lucăceni

Slujba Paraclisului Maicii Domnului la Parohia Ortodoxă Lucăceni

Vineri, 12 august, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, a săvârșit Slujba Paraclisului Maicii Domnului la Parohia Ortodoxă Lucăceni, Protopopiatul Carei, înconjurat de un sobor de preoți slujitori din parohiile învecinate.

Slujba Paraclisului a fost oficiată în biserica parohiei cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” în prezența credincioșilor care sunt păstoriți de preacucernicul părinte Florian Mocan, care este și protopop al Careiului.

Din soborul preoților slujitori amintim pe părintele protopop, Florian Mocan, Protos. Visarion Beuka, slujitor la Mănăstirea Scărișoara Nouă, Pr. Marian Crainic, proin-protopop, alături de alți slujitori ai sfintelor altare din parohiile învecinate.

La final, părintele Florian Mocan i-a mulțumit Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul pentru prezența în mijlocul credincioșilor și, în semn de recunoștință și prețuire, i-a dăruit două icoane: una cu chipul Sfântului Apostol Timotei, ocrotitorul duhovnicesc al Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul și o icoană reprezentând praznicul Adormirii Maicii Domnului, informează Arhid. Adrian Dobreanu, Responsabil Comunicații Media-Online.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu