Share
Frumusețile Maramureșului: Foișoare amenajate lângă Cascada Măgura din Moisei. Zona turistică urmează să fie marcată cu indicatoare (VIDEO ȘI FOTO)

Frumusețile Maramureșului: Foișoare amenajate lângă Cascada Măgura din Moisei. Zona turistică urmează să fie marcată cu indicatoare (VIDEO ȘI FOTO)

Cartea turismului este extrem de importantă pentru economia Maramureșului. A întărit ideea și primarul comunei Moisei, Toader Ștețcu, care a spus-o, de câte ori a avut ocazia, faptul că aceasta trebuie să fie principala direcție de dezvoltare.

Ca atare, în localitate, „se exploatează” la maximum statutul de stațiune turistică de interes local si se investește acolo unde autoritățile știu că trebuie și că merită.

„În 29 iulie, am finalizat un alt proiect de suflet, atât al meu personal, cât și al administratorilor de pensiuni din Moisei – Cascada de la Măgura. Coincidență fericită, tot astăzi, am întâlnit primii turiști, niște oameni frumoși din Mureș, care luau prânzul într-una din filigoriile recent construite și se bucurau de atmosferă și de mediul înconjurător absolut deosebit”, a punctat Toader Ștețcu.

Autoritățile sunt mulțumite de aspect. „Investiția a fost una minoră, însă rezultatele sunt excelente. Vom amenaja traseul cu indicatoare și vom pune la punct toate detaliile, însă zona poate fi vizitată deja, fiind ușor de găsit”, a adăugat primarul comunei.

C.Ț.

Gepostet von Toader Ștețcu Primar am Mittwoch, 29. Juli 2020


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu