Share
Rezultat excelent: Echipa de dublu Șerban Rus-Apan și Samuel Șleam de la CS Orizont Baia Mare, câștigătoare la Cupa Dinamo Brașov – tenis de câmp, categoria U16

Rezultat excelent: Echipa de dublu Șerban Rus-Apan și Samuel Șleam de la CS Orizont Baia Mare, câștigătoare la Cupa Dinamo Brașov – tenis de câmp, categoria U16

Sportivii băimăreni Șerban Rus-Apan și Samuel Șleam au reușit o performanță excepțională la Cupa Dinamo Brașov – tenis de câmp. Ei s-au clasat pe prima treapă a podiumului la dublu U16 ani băieți.

„Tenis de câmp – locul 1 la dublu U16 ani băieți, Cupa Dinamo Brașov, circuit național.

Felicitări Rus-Apan Șerban și Șleam Samuel de la Clubul Sportiv Orizont Baia Mare pentru această reușită importantă și necesară pentru încrederea în munca voastră.

De asemenea, felicitări Șerban pentru semifinala de la simplu U16 ani băieți”, anunță prof. Marius Babiciu, antrenorul sportivilor.

Tatăl antrenorului, domnul Gavril Babiciu, un susținător al tinerilor din Baia Mare care practică „sportul alb” a adăugat un comentariu la știrea apărută referitoare la reușita celor doi tenismeni băimăreni, precizând: „Felicitări pentru toți: Părinți, Antrenor și mai ales pentru voi, adevărați actori și învingători. Dat fiind că nu se spun multe lucruri aici, dați-mi voie să fac un laudațio. Un astfel de rezultat, la dublu, obținut de maramureșeni, nu s-a mai întâmplat din perioada în care echipa «Cuprom» Baia Mare juca în Campionatul național. Deci, de prin anii 60 ai secolului trecut. A fost greu să reușiți o astfel de izbândă, dar și mai greu este să consolidați și să păstrați acest nivel. Vă sfătuiesc să perseverați, să învățați toate tainele jocului la dublu pentru a deveni adevărați «mușchetari». Nu abandonați acest cuplu, valorificați-vă oportunitățile. Specializați-vă pe această probă. Vă va aduce multe satisfacții mai mari decât proba simplu. Abia aștept să vă văd la un meci sau la antrenament”.

Nu ne rămâne decât să-i felicităm și să le dorim mult succes în continuare!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu