Share
CSM Sighetu Marmației își relansează echipa de fotbal

CSM Sighetu Marmației își relansează echipa de fotbal

Municipiul Sighetu Marmației va avea din sezonul 2019-2020 două echipe de fotbal în Liga a 4-a, Seria Nord. Alături de ACS Plimob, Clubul Sportiv Municipal  (CSM) Sighetu Marmației a decis la 1 iulie să reactiveze echipa de fotbal, după o absență de mai mulți ani din competiția județeană de seniori.

Directorul tehnic și, totodată, antrenorul echipei va fi Neluțu Hotea (vezi foto), însărcinat să alcătuiască în cel mai scurt timp o echipă al cărei obiectiv va fi promovarea în Liga a 3-a încă din acest sezon.

Ultima aventură a sighetenilor s-a încheiat în 2016, în luna mai, după ce CSM nu s-a prezentat la două meciuri din Liga a 3-a și, în conformitate cu regulamentul, a fost exclusă din competiție. Sighetenii au avut un parcurs aproape perfect între 2013, anul precedentei reînființări, și 2016. În primul an au promovat în Liga a 3-a,iar prima tentativă de promovare în liga secundă  a fost ratată în ultimele etape, în favoarea celor de la FCM Baia Mare. Chiar și ieșirea din scenă din 2016 a intervenit într-un moment în care sighetenii încă aveau șanse reale de promovare.

Rafael HEKMAN

Foto; facebook CSM Club Sportiv Municipal Sighetu Marmatiei


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu