Share
Nu s-au abținut de sărbători. Doi tineri, surprinși conducând, deși aveau permisul suspendat

Nu s-au abținut de sărbători. Doi tineri, surprinși conducând, deși aveau permisul suspendat

Sărbătorile i-au însuflețit prea tare pe doi tineri, unul din Sighetu Marmației și unul din Borșa. Aceștia au fost surprinși de polițiști conducând pe drumurile publice, deși aveau permisul de conducere suspendat.

„Astă – noapte, la ora 02.35, polițiștii municipiului Sighetu Marmației au observat un autoturism condus cu viteză pe strada Lucian Blaga. S-a  procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar persoana care conducea a oprit pe strada Mihai Eminescu. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, care nu a putut prezenta documentele solicitate de polițiști. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

De asemenea polițiștii au stabilit că autoturismul condus figurează cu certificatul de înmatriculare suspendat pentru ITP expirat și netranscriere la termen.

Cel de-al doilea tânăr a fost surprins la Borșa. „Polițiștii au oprit aseară pentru control un autoturism condus pe strada Independenței. La volan a fost identificat un tânăr de 27 de ani.  Și în acest caz polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză avea permisul de conducere reținut”, mai arată IPJ.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

Sursa Foto: Arhiva Digi 24


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu