Share
Nouă cerneşteni au plecat pe banii lor la Alba Iulia (GALERIE FOTO)

Nouă cerneşteni au plecat pe banii lor la Alba Iulia (GALERIE FOTO)

Cerneştenii, fie că sunt din centrul de comună, fie din satele aparţinătoare, sunt cunoscuţi pentru felul original în care-şi rezolvă problemele, fără a aştepta prea mult ajutor din partea autorităţilor. Dacă a fost de făcut drum şi n-au primit fonduri locale, oamenii din Trestia, sprijiniţi de fostul primar Nelu Şovre, şi-au făcut ei singuri drum de beton peste deal.  Dacă a fost de mers la Alba Iulia, la festivităţile prilejuite de Centenarul Marii Uniri, au pus mână de la mână, au plătit un microbuz  şi au plecat la Cetatea Unirii. Astfel, un grup de nouă cerneşteni, îmbrăcaţi în costume naţionale, cu tricolorul în piept, s-au adunat în faţa Centrului Cultural Cerneşti  și de acolo au pornit spre Alba Iulia. ”Am vizitat Cetatea, Sala Unirii, mormântul lui Iancu de Hunedoara şi am depus o coroană de flori la Monumentul Centenarului.  Ne-am întâlnit cu mulţi maramureşeni acolo, veniţi cu toţii să simtă spiritul unirii la Alba Iulia. A fost o energie şi o atmosferă extraordinare, cu care te întâlneşti doar o dată-n viaţă. Oamenii cântau şi se îmbrăţişau. Acestea sunt pagini de istorie” – povesteşte Nelu Şovre. Delegaţia  a avut grijă să ia cu ea un artist fotograf, care să imortalizeze momentele importante. E vorba de Ilie Tudorel, un bun prieten al cerneştenilor. (D.G.B.)

6 Comentarii în această postare

 1. De ce nu a făcut fostul primar drumuri în timpul mandatului??? Nu după aceea!!!

  Răspunde
  • Că nu a făcut în timpul mandatului i se poate reproșa. Dar dacă și atunci când face nu-i bine, atunci dați-o dracului de politică.

   Răspunde
 2. În calitate de jurnaliști cred ca nu ar trebui sa astfel de comentarii. Dar cum oricum asta e un articol de propagandă nu mă mai surprinde ” profesionalismul” dumneavoastră. Oricum jalnică prestația fostului primar pe timpul mandatelor și penibilă după aceea..cu apariții TV și articole în care el “rezolvă” problemele comuei DUPĂ ce nu mai e în funcție. Chiar nu vi se pare ridicol?! Și bănuiesc ca la următoarele alegeri iar o să participe…Halal!!!

  Răspunde
  • Despre profesionalismul nostru lăsați profesioniștii să se pronunțe. Nu vă știu o autoritate recunoscută în domeniu,ca atare nu puteți da verdicte valabile. Dar puteți spune că vă place ceva sau nu și nu se supără nimeni. Că nu îl înghițiți pe personaj vă privește. Dar articolul nu era despre fostul primar,ci despre 9 cerneșeteni care au mers la Alba, dar n-ați comentat nimic la tema principală. La dvs străvezie e propaganda dvs. (când negați și chestiunile bune), nu la noi.

   Răspunde
 3. Nu e nevoie sa fiu o autoritate recunoscută ca sa pot sa am păreri și nici dumneavoastră ca profesioniști nu ar trebui să vă supărați că se scriu opinii despre articolele dumneavoastră. Dar dacă dumneavoastră susțineți că articolul este NUMAI despre “9 cerneșteni care au mers la Alba Iulia” ce caută mențiunile despre drumul de beton făcut de fostul primar Nelu Șovre? Drum turnat bănuiesc fără autorizație, care nu s-a sinchisit să-l facă pe timpul mandatelor (subliniez mandatelor) și cu care își face campanie electorală pentru încă un mandat, lucru iarăși ilegal(cel puțin imoral). Plus că singura persoana din cele 9 (coincidență precis, nu cred că este un articol plătit) care da declarație despre eveniment este tocmai Nelu Șovre. Toate astea vă face sa NU fiți profesioniști. Dacă vreți să faceți un articol adevărat faceți o investiție privind mafia din creșele și grădinițele din Baia Mare unde îngrijitoarele abuzează fizic dar mai ales psihic copii!!!…pe banii părinților…ați face un lucru minunat pentru acei copii inocenți și ați avea mai mult de câștigat decât de pe urma unor ignoranți, corupți, falși și lista cu laude poate continua.

  Răspunde
  • 1) Confundați opinia cu verdictul. 2)Arătați-mi unde am scris acel NUMAI (numai în capul dvs. poate), ba chiar v-am lămurit vorbind de tema principală. 3) Cine vorbește despre ”faceți o investiție privind mafia…” să nu se mai facă de râs vorbind de presă.

   Răspunde

Lasă un comentariu