Share
Acțiune caritabilă ATOCEM: „Mască dacă achiziționați, o familie nevoiașă ajutați!”

Acțiune caritabilă ATOCEM: „Mască dacă achiziționați, o familie nevoiașă ajutați!”

Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene (ATOCEM) a desfășurat o activitate cu caracter social-filantropic, având ca motto: „Mască dacă achiziționați, o familie nevoiașă ajutați!”. Mai exact, au fost confecționate 120 de măști cu model tradițional, iar cu banii adunați din vânzarea acestora va fi ajutată o familie nevoiașă din Maramureș.

„Mulțumim pe această cale tuturor celor implicați: în primul rând, echipei micului atelier de croitorie ElinA’S collection și tinerilor voluntari pentru faptul că au confecționat 120 de măști; în al doilea rând, părinților slujitori ai Catedralei Episcopale «Sfânta Treime» Baia Mare, atât pentru faptul că i-au îndemnat pe credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie să cumpere o mască, astfel bănuții strânși să fie de folos unei familii nevoiașe cu mulți copii din localitatea Durușa, cât și pentru faptul că ne-au pus la dispoziție un loc în incinta Catedralei pentru a le pune spre vânzare.

Nu în ultimul rând, mulțumim tuturor binefăcătorilor care au cumpărat o mască sau ne-au oferit sprijinul lor financiar, gândindu-se la celebrul citat al Monahului Nicolae de la Rohia: «Dăruind vei dobândi». Ne-am propus să mai facem măști. Să sperăm că vom reuși pentru duminica de Rusalii. Doritorii ne pot contacta și în mediul online”, spun reprezentanții ATOCEM.

 

Lasă un comentariu