Share
S-a făcut topul celor mai populare personaje negative din filme

S-a făcut topul celor mai populare personaje negative din filme

Darth Vader din franciza cinematografică „Star Wars” i-a învins pe Joker, Hannibal Lecter şi Voldemort şi a fost desemnat cel mai popular personaj negativ din filme din toate timpurile, informează Press Association, citată de Agerpres.

Joker, personajul malefic din filmul „The Dark Knight”, s-a clasat pe locul al doilea în acest sondaj realizat pe site-ul revistei ”Empire”, ale cărui rezultate au fost publicate la câteva zile după ce fanii şi multe vedete din industria cinematografică i-au adus un omagiu actorului Heath Ledger, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la decesul acestuia. Starul australian, care a interpretat personajul Joker din trilogia „Batman”, a murit pe 22 ianuarie, la vârsta de 28 de ani, în urma unei supradoze accidentale de medicamente prescrise.

Loki, personajul negativ interpretat de Tom Hiddleston în filmele inspirate din benzile desenate ale grupului Marvel, s-a clasat pe locul al treilea. Hans Gruber, personajul interpretat de regretatul actor Alan Rickman în franciza „Die Hard”, ocupă poziţia a patra. Topul 5 al celor mai populare personaje negative din filme este completat de Hannibal Lecter, criminalul în serie interpretat de Anthony Hopkins în lungmetrajul „Tăcerea mieilor”.
În aceeaşi listă se regăsesc şi alte personaje negative emblematice pentru industria cinematografică. Voldemort din franciza „Harry Potter” se află pe locul al nouălea, infirmiera Ratched din „Zbor deasupra unui cuib de cuci” ocupă poziţia a 13-a, iar celebrul Freddy Krueger din seria de filme „Nightmare on Elm Street” se află pe locul al 18-lea.

Lasă un comentariu