Share
Pianistul Teo Milea aduce în Baia Mare explorările sale muzicale, într-un recital de excepție

Pianistul Teo Milea aduce în Baia Mare explorările sale muzicale, într-un recital de excepție

Pianistul român  Teo Milea va susține un recital în sala  de concerte a Colegiului de Arte din Baia Mare, vineri, 31 ianuarie 2020, începând cu ora 19:00. Concertul la care avem acces  prin Asociația One Sound, în calitate de organizator, face parte din turneul ”2020 Winter Tour Romania”. Turneul  aduce pe scenă piese cunoscute de pe albumele sale ”On white…and black keys” și ”Open Minds”, dar și noi creații pianistice, pe care le pregătește pentru un nou material discografic.

Teo Milea a activat la început în zona muzicii clasice, suținând pestre 400 de concerte în țară și străinătate. Din 2012, artistul schimbă macazul muzical, mizând pe concerte cu propriile compoziții și reușind să se poziționeze ca etalon în muzica neo-clasică, crossover. Devine unul dintre artiștii preferați ai publicului tânăr din România, care umple la refuz sălile unde concertează, fiind apreciat  pentru  energia degajată, prin modul cum reușește ca prin pian să transmită stări și culori, , generând imagini,  și pyrtând-și spectatorii spre noi lumi, neexplorate încă.

Teo Milea a colaborat cu Opera din Viena, a fost invitat să concerteze pe scenele Festivalurilor Internaționale ”Altres Musiques” din Benicassim,  ”Jazz Gărâna”, Festivalului Internațional ”JazzTM, ” Teatru Clasic” din Arad. Teo Milea are și două premiere mondiale;  este întâiul pianist din lume invitat să-și interpreteze propria muzică la sediul Comandamentului NATO din Bruxelles și primul care a urcat pe scena Festivalului Internațional de Balet din Dortmund.

Biletele se pot achiziționa online aici  la prețul de 35 lei (early bird) până pe 6 ianuarie 2020, după care – în măsura locurilor disponibile, prețul va fi de 45 lei. La trecerea dintre ani, presărată cu atâtea sărbători, un bilet la acest concert poate constitui un inedit și subtil cadou.

 

Lasă un comentariu