Share
Dorel Vișan în Baia Mare: ”să aveți puterea să rămâneți tineri”

Dorel Vișan în Baia Mare: ”să aveți puterea să rămâneți tineri”

De mare succes s-a bucurat  conferința prof. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, ținută cu ocazia lansării cărții sale „Creierul și Mintea Universului”, în Aula Magna a Centrului Universitar Nord Baia Mare. Era programată doar o lansare în seara zilei de vineri, 12 iulie. Datorită afluenței de public, autorul a trebuit să repete lansarea și sâmbătă la prânz. Prof. dr. Dumitru Constantin-Dulcan a recunoscut că e pentru a treia oară când i se întâmplă așa ceva, după precedentele din București (de la Sala Dalles) și din Piatra Neamț. În cele două zile, autorul a fost însoțit – și prezentat – de cunoscutul actor Dorel Vișan. În cuvântul său, Dorel Vișan a început prin a sublinia că trebuie ”să avem puterea să rămânem tineri”.

”Tinerețea este relația omului cu Dumnezeu. Tinerețea este iubire. Tinerețea este veșnică.  Bătrânețea ne-o facem singuri. Bătrânețea-i muritoare, urâtă și cu un rezultat la fel de urât, care se numește moarte” – explică îndrăgitul actor.

”Vă recomand: este o carte de substanță care te învață să fii liber. Este o carte care te învață să știi de unde vii și unde te duci. Dacă veți citi cartea, o să fiți cumva mai aproape de Dumnezeu și va fi mai bine” – a recomandat  actorul, cu multă căldură cartea prof. dr. Dumitru Constantin-Dulcan.

1 Comentariu în această postare

  1. oskar ( pentru figuratie )

    Batranetea i-a prins pe multi dintre cei care asteptau ca autoritatea locala sau cea judeteana sa realizeze un Parc Industrial ADEVARAT.Ultima smecherie e sa includa 2–3 fabrici amarate intr-o zona numita:,,Parc Industrial”.Se apropie alegerile si incep minciunile cu infiintarea Parcurilor Industriale si atragerea de investitori,nu de alta dar maramuresenii au cele mai mici salarii din Ardeal.

    Răspunde

Lasă un comentariu